miercuri, 19 noiembrie 2008

..ce ne asteapta.?.sau ce asteptam?.movie time

Australia (2008)



Filmul Australia va avea premiera pe 02.01.2008.
In Australia, cu putin inainte de al doilea razboi mondial, aristocrata Sarah (Kidman) mosteneste o ferma de vite. Atunci cand magnatii locali ai cresterii vitelor comploteaza pentru a-i lua pamantul, mostenitoarea se aliaza cu un fermier scapatat pentru a-si duce cireada de 2000 de vite la loc sigur, prin cel mai aspru tinut australian. Cei doi, intre care se naste o poveste de dragoste, vor fi si martorii bombardamentului japonez al orasului Darwin.








Bedtime Stories (2009)




Filmul Bedtime Stories va avea premiera in Romania pe 16.01.2009
Cel mai placut moment al zilei pentru un arhitect (Adam Sandler) este sa le spuna povesti nepoatei si nepotului sau. In momentul in care amanuntele din imaginativele sale basme incep sa devina realitate, timidul arhitect trebuie sa-si ia inima in dinti si sa-si protejeze odraslele intr-o serie de aventuri care ne vor tine cu sufletul la gura. Regizor este Adam Shankman, cel care a regizat si Pacificatorul, debutul lui Vin Diesel in comedie.
Genul filmului Bedtime Stories: Comedie , Drama , Fantastic


Beverly Hills Chihuahua (2008)


Filmul Beverly Hills Chihuahua va avea premiera in Romania pe 12.12.2008
Chloe, o femela chihuahua hiper-alintata, isi petrece timpul ratacind pe strazile din Beverly Hills in poseta stapanei sale, clienta saloanelor de infrumusetare si-a magazinelor de lux. Cand Chloe se pierde de stapana, ea este fortata sa se bazeze pe abilitatile si simturile pervertite de viata de huzur, precum si pe sprijinul unor prieteni noi: Delgado, un ciobanesc german foarte dur si Papi, un mascul iubitor si extrem de romantic de chihuahua.


Niciun comentariu: